Hos Lash Lab bruger vi det amerikanske mærker Blink, som er det bedste på markedet. Vi benytter single lash metoden som giver det smukkeste resultat. Vipperne påføres en af gangen på den naturlige vippe, med en tynd lim som tørre hurtigt men blødt op, så vipperne forbliver fleksible. Faux Mink er eyelash extensions, som er lavet af fin og let polyester.

 

Du kan vælge lige den længde, tykkelse, farve og buning som du kunne tænke dig, alt efter hvad dine egne vipper kan bære og hvilket look du ønsker.

 

Vi anbefaler en opfyldning ca. hver 3. uge.

Du må aldrig selv fjerne dine Eyelash Extensions. Kom ind forbi klinikken hvis du ønsker dem fjernet eller vil holde en pause, vi fjerner vi dem nemt og hurtigt for dig med en opløsningsgel.

 

Hvis du er forhindret til din tid, skal du melde afbud via SMS senest 24 timer før. Ved for sent afbud bliver du faktureret 50% af din behandlings beløb. Ved udeblivelse faktureres du det fulde beløb for din behandling.

Eyelash Extensions

Lash Lab tilbyder single eyelash extensions fra de kendte amerikanske mærker Blink og Minkys. Single eyelash extensions giver et smukt og naturligt resultat, fordi vipperne påføres en af gangen på dine egne vipper. Limen tørre hurtigt og blødt op, hvilket betyder, at dine vipper forbliver naturligt fleksible.

 

Vipperne er lavet af fin polyester, hvilket blandt andet betydet, at du kan vælge lige den længde, tykkelse, farve og buning, som du ønsker.

 

Første gang du ønsker, at få eyelash extensions, booker du tid til et nyt sæt. For at bevare dit ønskede look, anbefales det at du får opfyldninger ca. hver 3. uge.

 

Ønsker du, at få fjernet dine eyelash extensions, er det vigtigt, at du kommer forbi klinikken og ikke gør det selv. I klinikken fjernes dine eyelash extensions nemt og skånsomt med en opløsningsgel.

 

Du er meget velkommen til at kigge forbi klinikken for råd og vejledning om ovenstående.

Farvning af bryn & vipper

Har du naturligt lyse øjenbryn eller har du bare lyst til et mere fyldigt look, tilbyder Lash Lab farvning af dine bryn.

 

Lash Lab tilbyder også farvning af dine egne vipper i både sort og brun.

 

BEMÆRK dog, at farvning af vipper ikke kan ske i forbindelse med påsætning af Eyelash Extensions. Hvis du ønsker dine vipper farvet først, skal det ske tidligst to dage inden, da olien i farven ellers vil forhindre limen i at binde.